2013. július 15., hétfő

Almás-fahéjas csiga


Csiga, ami nem csigalassúsággal készül :)

Hozzávalók:
1 csomag leveles tészta
3 nagyobb alma
1 ek fahéj
2-3 ek cukor
citromlé ízlés szerint

Elkészítés:
Kinyújtjuk a leveles tésztát.
Az almát meghámozzuk, lereszeljük nagy lyukú reszelőn.
Hozzákeverjük a fahéjat, cukrot és citromlevelet, kicsit kinyomkodjuk a levét és szétterítjük a tésztán.
Feltekerjük és kb 1 cm-es hengereket vágunk belőle.
Sütőpapíros vagy szilikonos tepsire fektetjük.
200 °C-ra előmelegített sütőben kb fél óra alatt megsütjük.




2 megjegyzés:

  1. Micsoda ötletes, nagyon jól néz ki!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, adta magát a neve alapján :) Lehetett volna egy egész csigafarmot csinálni belőlük :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...