2013. július 5., péntek

Kétszínű citromos-pudingos tésztájú muffin - VKF! 58. forduló


Néhány éve megalapítottam a "Ne dolgozz szerdán!" mozgalmat, amikor 1-2 kánikulai nyári napon néhány ismerőssel szabadságoltuk magunkat és inkább a strandon töltöttük az időt. Azóta is összehozzuk ezt néha, mint például tegnap is. Jó, most kicsit változott, "Ne dolgozz csütörtökön"-re, de azért így sem volt rossz ... :)
Kellett valami könnyen elkészíthető, szállítható, nem maszatolódós süti, továbbra is a savanykás íz esik jól a melegben, így vettem elő újra ezt a receptet, amit korábban smiley formájában készítettem el.
És ha már ilyen strandolós kaja lett, akkor be is nevezek vele a VKF! - Vigyázz! Kész! Főzz. 58. fordulójára, amelynek témája éppen tegnap lett kihirdetve a Tearoom blogon: Beach Blogger Bostro, avagy indul a strandszakácsat!

Hozzávalók:
5 púpos ek liszt
2 tojás
3 ek cukor
10 dkg olvasztott vaj
1 citrom leve és héja
1/2 cs sütőpor
2 cs vaníliás cukor
1 kis pohár puding (vanília)
színes kókuszreszelék
egy marék meggy

Elkészítés:
A tojássárgát kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a citrom levét és héját, ezután a pudingot és az olvasztott vajat, végül a sütőporos lisztet.
Kemény habbá verjük a tojásfehérjét és összeforgatjuk a tojássárgás masszával.
Muffinkapszlikba adagoljuk, 1-2 szem meggyet beleteszünk és megszórjuk kókuszreszelékkel.
170 °C-ra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.
Nagyon könnyű és krémes muffin lesz belőle (12 db).



1 megjegyzés:

  1. Szeretném megköszönni Dr. Duma nagy segítségét. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert anyaként kudarcnak éreztem magam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy Dr. Duma segít az embereken. Örülök, hogy a lányom Dr. Duma segítségével megszabadult a drogfüggőségtől, köszönöm Dr. Duma az erős varázslatokat. A nézők számára nem ismerem a helyzeteteket, de biztosíthatom Önöket, hogy segítséget kaphat a függőség megszüntetéséhez. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést. Lépjen kapcsolatba Dr Dumával:
    1) Szerelmi varázslatok
    2) Elveszett szerelmi varázslatok
    3) Válási varázslatok
    4) Házassági varázslatok
    5) Szerelmi varázslatok.
    6) Elválasztó varázslatok
    7) Száműzd el a volt szeretőt
    8.) Szeretnél előléptetni.
    9) lottó nyerő varázslatok
    10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
    11) Varázsmunka a bírósági per megnyerésére
    12) varázslat a megszállottság megtörésére
    Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...