2013. augusztus 9., péntek

Répás kence - Blogkóstoló 10.



A Blogkóstoló 10. fordulójában Kisildi, a forduló háziasszonya egy viszonylag friss blogot sorsolt nekem párnak, Zsófiét. Kis fejtörést is okozott, hogy mit válasszak, mert nem volt még olyan sok recept az oldalán.
Végül a répás kencét próbáltam ki, amit kenyérre is lehet kenni, nálam csak úgy magában elfogyott :)

Hozzávalók:
1 kis fej hagyma
2 nagy szál sárgarépa
3 kanál majonéz - én ehelyett tejfölt használtam
1 kanál mustár
pár csepp citromlé
só, bors

Elkészítés:
A hagymát apró kockákra vágjuk, a répát kisebb lyukú reszelőn lereszeljük. 
A többi hozzávalóval elkeverjük.
Egy kis ideig a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek, utána fogyasztható.


2 megjegyzés:

  1. szia!
    Örülök, hogy ízlett, tervezem majd további variációk kipróbálását/ közzétételét is :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...