A Mindmegette tavaszi receptversenyén nyertem Chefparade csokikurzust, amit most sikerült felhasználnom. Nem siettem el ... :) Bonbonozást szerettem volna, mert az olyan, aminek nehezen állnék neki otthon, illetve nincs hozzá felszerelésem sem.
Így esett a választál a marcipános bonbonok őszi gyümölcsökkel ízesítve témakörű kurzusra.
Ezek készültek:
- szőlőszemek marcipánnal, majd csokival bevonva
- datolyaszemek a mag helyén citrusos marcipánnal, csokival bevonva - ez volt a kedvencem
- aszalt szilva alkoholban megfőzve, összeturmixolva, ez marcipánnal összegyúrva és csokival bevonva
- csokiburokba töltött körtés-fehércsokis-marcipános krém, "borzasra" bevonva csokival
Nagyon jó hangulatban telt a 3 óra, melynek végén a saját bonbonjainkkal távoztunk.
temperálunk |
ezt az adag csokit bele kéne varázsolni abba a tartóba |
ezt az egészet én temperáltam :D |
kész! |
körtés töltelék betöltése a csokiburokba |
bonbonok még meztelenül |
támadááááás! |
bonbonok csokifürdőben |
csoki a padlón is ... nem én voltam! :D |
végeredmény |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése