2011. február 4., péntek

Kekszes krémmel töltött ostyalapok


Hozzávalók:
1 csomag ostyalap
50 dkg darált keksz
2-3 evőkanál kakaó
30-40 dkg cukor
25 dkg margarin
10 dkg mazsola
10 dkg zselés cukor
3 dl tej

Elkészítés:
A felforralt tejbe belekeverjük a cukrot és a margarint, a margarinnak fel kell olvadnia. A zselés cukrot apróra vágjuk, belekeverjük a tejbe a mazsolával, kakaóval, keksszel együtt. Még melegen az ostyalapokra kenjük. A tetejére nehezéket teszünk, hűtőbe rakjuk.
Nehezéknek érdemes valami egyenletes aljú tálat keresni (az enyém nem ilyen volt, eléggé meg is látszott a süti tetején a lenyomata ...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...