A Pupusa után nem maradhatott el az édesség sem :)
Hozzávalók:
85 g étcsoki (min. 70 %-os)
1/2 tk instant kávé
1 ek kakaópor
1/2 tk vaníliakivonat
2 tojásfehérje
1 ek porcukor
50g görög joghurt
Elkészítés:
A csokit feldaraboljuk és a kakaóval, kávéval, vaníliakivonattal és 2 ek vízzel vízgőz felett felolvasztjuk.
Levesszük a tűzről, hozzákeverünk még 2 ek vízet és hagyjuk kihűlni.
A tojásfehérjét elkezdjük felverni, majd hozzáadva a porcukrot, kemény habbá verjük.
A kihűlt csokiba joghurtot keverünk, majd óvatosan összeforgatjuk a tojáshabbal.
Pár óra hűtés után tálaljuk.
megjelent a fotómodellünk is :) |
photoshooting :) |
Forrás: Good Food 2012. I. évf. 2. szám
De jó, hogy te is rajta vagy:) Mosolyognak ezek a mousse-ok:)
VálaszTörlésÖöö, hát az nem is én vagyok, hanem a barátnőm :)
VálaszTörlés