2013. március 30., szombat

Sárgarépás bonbon a VKF! 55. fordulójára


Utolsó pillanatban sikerült összehoznom a nevezést a VKF! - Vigyázz, kész, főzz! 55. fordulójára, aminek témája ezúttal a húsvéti finomságok. Vagyis készültek mostanában is a témának megfelelő dolgok, mint pl. a nyuszis tejespite vagy a tojás-tyúk, de elfelejtkeztem arról, hogy csak később postolható a szabályok szerint. Így most "kénytelen" voltam újat csinálni ... :)

Hozzávalók:
4 sárgarépa
4 marék darált dió
1 citrom leve
4 evőkanál méz
kb 10 evőkanál kókuszreszelék

Elkészítés:
A répát kis lyukú reszelőn lereszeljük.
Összekeverjük a dióval és citromlével, mézzel ízesítjük.
Annyi kókuszreszeléket adunk hozzá, amennyit felvesz.
Kókuszreszelékbe vagy fahéjjal kevert darált dióba forgatjuk.

Csak hogy ne feledjétek a SAD! 14. fordulóját, melynek témája a Face control!, íme a szokásos "arcoskodás", hogy aktuális legyek, most nyúllal. A határidő április 6., még van pár nap!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...