2013. augusztus 1., csütörtök

Goldenblog 2013


Idén 9. alkalommal rendezik meg a Goldenblog versenyt, ahol is különböző kategóriákban keresik a legjobb blogokat. Itt tudtok róla olvasni.
Gondoltam egy nagyot és beneveztem én is. Nagy illúzióim nincsenek, rengeteg ismert és kevésbé ismert, de kreatív, érdekes bloggal indultak, talán annyi eredménye lesz, hogy kicsit többen megismerik az enyémet is.
Több kategóriában lehetett indulni, az enyém az Életmód kategóriába került a gasztro témájával.
Szóval menjetek az oldalra nézelődni és szavazni - sima facebook bejelentkezéssel lehet, kategóránként egy blogra - ha a Konyhalálra szeretnétek, így tehetitek meg:
Katt ide: http://goldenblog.hu/szavazas.aspx
Életmód kategória
Konyhalál - itt kéri majd a facebook bejelentkezést

Köszönöm szépen!

3 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Nahat, koszonom szepen! :))))
      Ezt mar tobb helyen is irtam, de itt is: minden elismeresem a Vanczas blogod miatt IS, meg persze az alap blog miatt is :) kivancsian varom, mi lesz a kovetkezo projekt :)

      Törlés
  2. Szeretném megköszönni a Wiccan Duma nagy segítségét. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert anyaként kudarcnak éreztem magam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma embereken segít. Örülök, hogy a lányom megszabadult a kábítószer-függőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erőteljes varázslatait. A nézők számára nem ismerem a helyzeteteket, de biztosíthatom Önöket, hogy segítséget kaphat a függőség megszüntetéséhez. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést. Lépjen kapcsolatba a Wiccan Dumával a következőkért:
    1) Szerelmi varázslatok
    2) Elveszett szerelmi varázslatok
    3) Válási varázslatok
    4) Házassági varázslatok
    5) Szerelmi varázslatok.
    6) Elválasztó varázslatok
    7) Száműzd el a volt szeretőt
    8.) Szeretnél előléptetni.
    9) lottó nyerő varázslatok
    10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
    11) Varázsmunka a bírósági per megnyerésére
    12) varázslat a megszállottság megtörésére
    Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...