2011. október 22., szombat

Mindmegette receptverseny - Nyertem! :)

A Mindmegette és a Lidl receptversenyén indultam pár recepttel, amelyek közül a madaras fotós receptek fogták meg a zsűrit.


Nyertem egy főzőkurzust a Chefparade Főzőiskolában és egy Lidl ajándékcsomagot! :)

És sajnos nem tudok elmenni :((( Azért nem lesz olyan rossz nekem, mert épp Tunéziában fogom süttetni a hasamat, de nagyon szerettem volna részt venni. A barátnőm fog "helyettesíteni", azt ígérte, megfőzi nekem, amit tanulnak majd. :) (ugye, Móni? :P)


6 megjegyzés:

  1. Szia!

    Hát gratulálok, nem tudtam, hogy Te vagy az, aki nem tud részt venni a külföldi tartózkodása miatt! :) Én is nyertem, csak én csokikurzust. Én tavasszal nyertem főzőkurzust. :)
    Hát jó nyaralást Neked! :) (Azért szívesebben mennék én is Tunéziába!:D)

    Suncika (www.etelekestortak.blogger.hu)

    VálaszTörlés
  2. Szia Suncika!
    Épp ma olvastam a Gasztroblog mánián a bemutatkozásodat és fel is tűnt a képen a Mindmegettés kötény :) Ez a főzőkurzusról van, ugye? Aztán meg is találtam a linket a kurzus beszámolójáról és most aztán tényleg nagyon sajnálom, hogy nem tudok menni :((( Nem gondoltam, hogy ez ilyen "nagyszabású" dolog ... :)
    Gratulálok Neked is! Hmmm, a csokis kurzust is megnézném ... :)

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Bocsi, hogy ilyen későn válaszolok, elkalandoztam. :) Igen, a főzőkurzusról van a kötény, nagyszabású este volt, cikkezett róla a Kiskegyed is. Végül nem sikerült sehogy elmenned, ugye? És átruháztad vaalkire? Milyen beszámolót kaptál róla? Hát majd legközelebb sikerül elmenned. Én a terhességem elején nyertem a főzőkurzust, a végén a csokikurzust! :) Emellett jó volt, mert a blogom is hirdették, az újságban közöltek egy részletet a beszámolómból. Ingyen reklám. :) A csokikurzusról is ígérték, de az még nem jelent meg. Mondjuk az elsőről nem kértek engedélyt. :)
    Puszi
    Suncika

    VálaszTörlés
  4. Sajnos nem sikerült elmennem a kurzusra, de barátnőmre át tudtam ruházni, ő nagyon dícsérte az egészet, a hangulatot, a főzött ételeket, a kapott segítséget, mindent ... :) Hát, remélem, lesz majd "legközelebb", amikor lehet pályázni, aztán hátha sikerülne megint ... :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...